Hvideolier / Whiteoils

Motorolier
Personbiler, Lastvogne, Motorcyckler og andre køretøjer.
Gearolier
Gearolier til diverse gearkasser, samt til industrielle formål.
Landbrug
Kvalitets motorolier til din traktor og entreprenør maskiner
Industriolier
Industrielt udstyr består af mange bevægelige dele og kan let blive udsat for friktion og slid. Smøremidlet er derfor af afgørende betydning.
Whiteoils
White oils er medicinsk rene hvide(klare) paraffin olier, farveløse, lugt- og smagfri. Fremstilles under ISO 9001-2000.
Grease/Smørefedt
Smørefedt består tykpisk af tre komponenter, baseolie, fortykningsmiddel samt additiver.
Foodgrade/Fødevarer
Fødevare godkendte smøremidler, fedt og andre produkter.
Special smøremidler
Til specielle formål, hvor et helt bestemt produkt er nødvendigt.

Hvad er Hvideoiler?


Hvide mineralolier er højraffinerede mineralolier og er sammensat af mættede alifatiske og alicykliske upolære kulbrinter. De er lugtløse, smagløse, farveløse, hydrofobe og ændrer ikke farve over tid. Olien er biologisk og kemisk stabil og modvirker bakteriel vækst, hvilket gør den til standardvalget af olie i de fleste industrier. Hvid mineralolie er smagløs, gennemsigtig, farveløs, ikke-fluorescerende og olieagtig kulbrinteblanding, som omfatter mættede kulbrinter.  Det bedste ved mineralolie er, at det ikke opløses i alkohol eller vand, men opløses i organiske opløsningsmidler som benzen og chloroform. Den er kendt som hvid mineralolie på grund af dens gennemsigtige og farveløse struktur og går under navnet flydende paraffin eller paraffin. Olien er også mærket som pharma grade eller teknisk baseret på dens kemiske sammensætning.


Anvendelses områder


Hvide mineralolier er bedst til brug som en blandingsbase for farmaceutiske produkter, men det er deres inerte natur, der gør dem så gavnlige. Olierne modstår fugt, udvider, blødgører, udglatter og smører i de fleste formuleringer. Du kan nemt finde hvide mineralolier af NF-kvalitet og USP-kvalitet i de fleste produkter, typisk antibiotika, væv, solcremer, lotioner og babyolier. Plastindustrien bruger også hvide mineralolier, typisk i produkter af polymerer, termoplastiske elastomerer, polyolefiner, og polystyren. Dette gøres for at kontrollere og forbedre smelteflowhastigheden af ​​færdig polymer for at frigive egenskaber eller ændre dens fysiske egenskaber. De hvide mineralolier af fødevarekvalitet bruges i pandeolier og dejopdelere for at undertrykke støv i kornsiloer, og de bruges også som smøremidler i fødevarehåndteringsudstyr, til kontrol af skum i eddikeproduktion, roesukker, forbedring af lædergarvningsprocessen og i fødevareindpakningspapir for at holde madvarer sprøde i emballagen.


ProLube Medical

White Oils Serie

ProLube White Oil serie


ProLube White Oil´s er medicinsk rene hvide (klare) paraffin olier, farveløse, lugt- og smagfri. Fremstilles under ISO 9001-2000 .Opfylder renhedskravene i  amerikansk USP /NF  og japansk Pharmacopoeia JP. Derudover er de i overensstemmelse med kravene i de tidligere BP, DAB og French Codex samt under Halal & Kosher survey.ProLube White Oil Opfylder: 


Europæisk renheds krav:  ISO  15 : Paraffinum Perliquidum
ISO 22, 32, 46, 68 & 100 : Paraffinum Liquidum


USA: Opfylder FDA regulation og 21CFR: 172.878(3H), 178.3570 (H1), 178.3620a & 573.680 samt  InS & NSF H1, HX-1 , HT-1 og 3H


EU direktiverne 89/107/EEC og 89/109/EEC, DAB 10