ReinhardOil.dk ApS - Om os

North_Sea_Lubricants_Drums

Mere end 120 års erfaring i rådgiving om smøremidler samt 40 år om silikone.


Vi har været her i mange år og rummer en verden af viden. Vi har et bredt og dybt sortiment indefor opdaterede standard smøremidler såvel som Food Grade,syntetiske & special-smøremidler og et bredt sortiment af silicone-fluids og -sealants(RTV).

ReinhardOil.dk har varen - Smøremiddel Specialisten.


Vi kan levere varen hurtigt, bla. fordi mange varer er lagervare i Danmark. Dette til rimelig og konkurrencedygtige priser, ydermere kan vi levere private label helt ned i små emballager på 1 og 5 liter, evt. med ettiket efter eget ønske, blot der er et vist volumen.


ReinhardOil.DK ApS er oprindelig etableret 1889 - Som Liwo Oliekompagni - og senere som L.Reinhard & Co A/S og siden 1970 som Reinhard Oil A/S og fra 2009 som ReinhardOil.dk ApS med kontor i Hellerup og lager i transportcentret i Taulov, 7000 Fredericia.


ReinhardOil.dk er en resultatorienteret dansk handels- og ingeniørvirksomhed, der sælger rådgivning og industrielle kvalitets smøremidler samt smøremidler til auto og rullende materiel. Vi rådgiver danske industrivirksomheder i effektiv smøring og vedligehold. Selskabet har i mere end 125 år været med til at smøre rullende materiel og forbedre kvalitetsbevidste produktionsvirksomheders driftsøkonomi . Det skyldes i al væsentlighed vore individuelle løsninger og tilpassede rådgivning samt anvendelse af kvalitets smøremidler.


Medstifter af MB´s Miljøpulje for spildolie, der administrer spildolie indsamling hos MB medlemmernes kunder. Den er nedlagt og nu er vi medlemmer af "Indsamlingsordningen" som er en landdækkende indsamlingordning.

-Forlang af din smøreolieleverandør at de er medlem af Indsamlingsordningen for spildolie og at de indbetaler til spildolie  indsamlingen. Hvis din leverandør ikke indbetaler til indsamlingen er denne useriøs og bør droppes som useriøs leverandør.

 Google_Maps_Lokation
Mandag - Fredag
08.00 - 16.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Kontakt os

 
 
 
 
Smøremidler/Lubricants
Fødevare godkendt/Foodgrade
RTV sealants
Siliconeolie
Paraffinolie / White oils
 
 
NSL_Produkter

Import- & central distributionslager / Warehouse

Ved afhentning i Taulov er kontektpresonen: Marianne Carlsen eller Brian, telefon 88700484, opgiv vores fircifrede ordrenummer (XXXX) som er anført på ordrebekræftelsen og faktura. al henvendelse på importlager forudsætter forudgående aftale med salgsafdelingen i Hellerup på telefon 70 26 70 07.

ReinhardOil.dk ApS

c/o Bendix Transport Danmark A/S

Europavej 40, Taulov

DK-7000 Fredericia Denmark


Delivery of goods to our warehouse DK-7000 Denmark  from abroad: please confirm time of arrival day before to Warehouse, Marianne Nielsen by phone + 45 88 70 04 84  mail@reinhardoil.dk or mc@bendixtransport.dk

Betaling og bankkonti

indlandsbetaling i danske kroner / local danish payments:  Arbejdernes Landsbank, Lyngby afdeling Account/Konto: 5366 0321479.


Payment from abroad / Udenlandsk betaling:

Arbejdernes Landsbank               BIC (swiftcode): ALBADKKK


Danish Krone Account DKK         IBAN DK5153660000321479


EURO Account EUR                      IBAN DK8653030009684824