Fødevare/Foodgrade

Motorolier
Personbiler, Lastvogne, Motorcyckler og andre køretøjer.
Gearolier
Gearolier til diverse gearkasser, samt til industrielle formål.
Landbrug
Kvalitets motorolier til din traktor og entreprenør maskiner
Industriolier
Industrielt udstyr består af mange bevægelige dele og kan let blive udsat for friktion og slid. Smøremidlet er derfor af afgørende betydning.
Whiteoils
White oils er medicinsk rene hvide(klare) paraffin olier, farveløse, lugt- og smagfri. Fremstilles under ISO 9001-2000.
Grease/Smørefedt
Smørefedt består tykpisk af tre komponenter, baseolie, fortykningsmiddel samt additiver.
Foodgrade/Fødevarer
Smøremidler og olier der er egnet til kontakt med fødevarer.
Special smøremidler
Til specielle formål, hvor et helt bestemt produkt er nødvendigt.

ProLube UniLube AW FG


UniLube FG AW er en serie af formulerede fødevare smøremidler / Food Grade olier baseret på højtraffinerede baseolier sammensat med den seneste Food Grade additivteknologi.


Takket være en nøje udvalgt additiv pakke og hydrokrakkede Gruppe 2/3(”delsyntetiske”) medicinsk hvide baseolier med højt VI kan UniLube FG AW olierne bruges i mange fremstillingsprocesser i fødevareproduktion, drikkevare- og forædlings- industrien, hvor der kan forekomme tilfældig utilsigtet kontakt med
fødevarer/drikkevarer/fødevare emballager/ dyrefoder. Alle komponenterne i formuleringen, er fødevareregistrerede HX-1 hos InS og/ eller NSF. Serien er under reg hos 2Probity for H1. Det færdig formulerede produkt Unilube FG AW er endvidere registreret H1 hos InS


UniLube AW opfylder både InS H1 og NSF H1. (certifikater kan hentes på hjemmesiden)
Matrix Foodmax har et højteknologisk sortiment i Food Grade / fødevare registrerede smøreolier og specialfedter. De er registreret InS /NSF H1 utilsigtet fødevare kontakt samt nogle også 3H med direkte kontakt. Registreret for Halal og Kosher krav.
Produktlinjen omfatter hydrauliske olier, gearolier, varmeoverføringsvæsker, kompressor og vakuumpumpeolier,
avancerede / fremtidens smørefedter på Calcium Sulfonate complex basis for high speed og low speed lejer, såvel som ”gammeldags fedter på aluminiumkomplex og lithium/calcium basis samt en række foodgrade spray H1 og 3H.


For rene uadditiverede smøreolier/paraffinolier Foodgrade / medicinal grade har vi ProLube Medical White Oil series med viskositeter fra 7/10 cSt. til 100 cSt. InS H1 3H & HX-1 samt Hvid medical vaseline. H1 &3H.

Anderol

Anderol 555

Anderol 755

Anderol 783

Anderol 3068

Anderol FGCS 2

Anderol FGC 32

Anderol FGH 32

Anderol 6000 Series

Anderol er en global producent og markedsfører af syntetiske specialsmøremidler. Siden 1941 har Anderolværet et førende innovativt produkt inden for syntetiske smøremiddelløsninger til en bred vifte af industrielle og fødevare applikationer.


Anderol smøremidler etablerede et globalt ry som højtydende smøremidler på de industrielle markeder, især i luftkompressorer og vakuumpumper, og er også velegnede til total H1 plantesmøring til industrier, der betjener fødevare-, dyrefoder- og farmaceutiske markeder verden over. Anderol BV er certificeret til ISO 9001:2015 og ISO 21469 og er blevet belønnet med Kosher- og Halal-registreringer på sit fødevaresmøremiddelfabrik.