Transformator Olie
Nynas Nytro 10XN

Nynas Transformer olie

World class super transformatorolier


Nytro 10 XN der overholder både ASTM D3487 og IEC 60296 Edition og dermed mindre vedligeholdelse, der gør den populær over hele verdenen.Nynas Nytro 10 XNEgenskaber af Nytro 10XN:


  1. Elektrisk Isolation: En af de vigtigste funktioner af transformatorolier er at isolere elektriske komponenter i transformatorer, hvilket forhindrer kortslutninger og elektriske fejl.

  2. Varmeafledning: Transformatorolie fungerer også som en varmeoverføringsvæske, der hjælper med at fjerne overskudsvarme, der genereres under drift af elektriske transformatorer.
    Dette hjælper med at holde transformatorerne inden for acceptable temperaturgrænser.

  3. Kemisk Stabilitet: Transformatorolier skal være kemisk stabile for at modstå nedbrydning over tid og beskytte transformatorerne mod korrosion og skadelige kemiske reaktioner.

  4. Dielektrisk Styrke: De skal have høj dielektrisk styrke for at forhindre elektrisk gennemtrængning og buefejl.

  5. Viskositet: Transformatorolier har normalt en bestemt viskositet, der er velegnet til den pågældende transformator og dens driftsbetingelser.

Anvendelsesmuligheder for transformatorolie som Nytro 10XN:

  • Elektriske transformatorer: Transformatorolier bruges i elektriske transformatorer, herunder strømtransformatorer, fordelingstransformatorer og instrumenttransformatorer.

  • Oliekølede transformatorer: I store transformatorer fungerer olien som en kølevæske og hjælper med at transportere varmen væk fra de elektriske komponenter.

  • Bryde- og kapacitetsafbrydere: Transformatorolie kan også bruges i nogle højspændingsafbrydere og kapacitetsafbrydere for at forhindre lysbuer og til at isolere elektriske kontakter.Dette produkt er specielt udviklet til brug ioliefyldt elektrisk udstyr – herunder strøm og fordelingstransformatorer, ensrettere, afbrydere og koblingsanlæg.

Lagerføres i 207 Liter tromler + karton 4 x 5 Liter.


Sortimentet omfatter også


Nynas Libra


Nytro Libra fulfils the requirements for IEC 60296.

Edition 4.0 uninhibited oil. Nynas classify this product as a standard grade.


Nytro Libra is rigorously analysed and passes the following corrosion tests:


- ASTM D1275
- IEC 62535
- DIN 51353
In accordance with IEC 60296 Edition 4.0, all additives are declared.


Nynas Nyswitcho 3 X


Nyhed bionedbrydelig transformer oil:


Nytro BIO 300 X Bionedbrydelig

ProSil (SF 50) Transformer olie


ProSil SF 50 Transformer Fluid er silikonetype Transformer olie er ideel til brug i lukkede oliefyldte transformere og kan bruges sikkert, selv når transformeren skal placeres tæt på lasten, indendørs eller nær bygninger.


ProSil SF 50 Transformer Fluid er ren silikonevæske, PDMS-familien, PolyDiMethylSiloxane. Da det er rent, indeholder det ingen tilsætningsstoffer som klor eller andre halogener. Det er kompatibelt med materialer, der bruges til konstruktion af transformere, ikke-flygtigt, termisk stabilt og kemisk inert.

Dette giver gratis fordele for at forlænge transformatorens levetid og hjælper med at reducere vedligeholdelsen.

ProSil SF 50 Transformer Fluid er blevet testet og godkendt af myndigheder over hele verden til brug i elektriske applikationer.

På grund af dets høje brandpunkt (340°C) er det ekstremt svært at antænde, men hvis det skulle brænde, er dets emission ekstremt lavt, og det er selvslukkende. og slutresultaterne ville være CO-2, sand og vanddamp.